Auditie doen bij het Kamerkoor Cantecleer

Kamerkoor Cantecleer heeft ruimte voor bassen en tenoren.

Kamerkoor Cantecleer is een a-capella projectkoor dat bestaat uit 20 zangers. Het koor is gespecialiseerd in muziek gerelateerd aan de renaissance, maar zoekt onder leiding van dirigent Geert van den Dungen ook regelmatig andere sferen op.

Voor het voorjaarsproject (maart-juni 2023) “Light and Gold” zoeken we met name tenoren en bassen, maar alten zijn van harte welkom. Het is een zomers programma, waarin het accent ligt op de natuur en de liefde. Op het programma staat muziek vanonder andere Amerikaanse componisten, zowel a capella als met piano. De repetities zijn op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in Breda vanaf 2 maart 2023. Het concert is op 18 juni in Breda. De audities zullen plaatsvinden tussen 6 en 19 februari. De projectkosten bedragen € 100.

Bent u een ervaren koorzanger? Dan nodigen we u uit voor een auditie. We verwachten, buiten aanwezigheid bij alle repetities, dat de kandidaten zelf hun partij kunnen instuderen en in de repetities meteen aan de koorklank kunnen werken.

Bent u enthousiast geworden, meldt u zich dan aan via info@kamerkoorcantecleer.nl en we nemen contact met u op om een auditie in te plannen. U ontvangt dan tevens een auditieformulier, om ingevuld mee te nemen naar de audities.

audities kamerkoor Cantecleer
Voorjaarsconcert kamerkoor cantecleer light and gold